Cum cumpar

Cum cumpar - creeaza cont nou
Va puteti crea un cont nou apasand „Creeaza cont nou” (dreapta sus) in orice pagina sau veti fi redirectionat automat catrea crearea unui cont nou direct din cosul dvs de cumparaturi.

La urmatoarea vizita in site-ul nostru trebuie doar sa apasati butonul „Autentificare” si sa folositi datele pe care le aveti deja.

Cum cumpar - selectare optiuni produsIn meniul din partea stanga puteti selecta categoriile si alege apoi produsele pe care vi le doriti.

Odata accesat produsul pe care doriti sa-l cumparati, trebuie sa selectati optiunile acestuia (marime, material, culoare etc), daca sunt disponibile mai multe variante.

Apoi introduceti numarul de produse dorite din modelul ales si apasati butonul „Adauga in cos”.

Cum cumpar - cumpara produsele din cosDupa ce ati selectat produsele, puteti apasa butonul cumpara din cosul dvs sau mergand cu mouse-ul deasupra cosului (dreapta sus) se va deschide un submeniu in care de asemeni puteti apasa butonul cumpara.
Introduceti informatiile de facturare – Nume / Prenume / Email / Telefon /Nume firma / Adresa. In partea din dreapta puteti introduce alte informatii utile pentru comanda dvs, precum datele companiei necesare pentru facturare.
Apoi cititi si bifati sectiunea „Sunt de acord cu Termenii si Conditiile”.
La final apasati butonul „Efectueaza comanda”

Veti fi contactat de unul dintre agentii nostri de vanzari pentru stabilirea zilei si a orei de livrare a produselor.