Despre noi

Grupul de firme MAGIC isi desfasoara activitatea de mai bine de 23 ani in domeniul importului si comercializarii produselor si accesoriilor de mobila, tapiterie, binale, constructii, organe de asamblare, stratificate si materiale pentru ambalat, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei. 
Pornind de la distributia de accesorii si feronerie pentru mobilier, compania noastra a introdus si promovat in mod constant noi produse pe piata, largindu-si gama de produse si devenind astfel unul dintre cei mai importanti distribuitori cu produse de cea mai buna calitate.  
Accentul este pus pe distributia de materiale de calitate, echipamente si solutii profesionale pentru industria mobilei si designului de interior, produse ale unor firme prestigioase din lume. 

Strategia noastra, MAGIC MYG MG, se refera la diversificarea ariei si a gamei de produse, compania fiind in permanenta racordata la cele mai actuale standarde ale industriei de mobilier din Europa. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.Contactandu-ne, veti obtine suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

OBIECTIVE:  

Ne propunem sa mentinem si sa perfectionam standardul in privinta calitatii, preturilor si seriozitatii relatiilor cu clientii nostri, precum si cu viitori potentiali clienti.

33