Termeni si conditii

Magazinul online www.magicgroup.ro este proprietatea MAGIC MYG MG SRL cu sediul in Bucuresti, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5D, sector 2 , avand codul unic de inregistrare RO30971765   si este inregistrat la registrul comertului cu J40/14183/2012.

1. Limitarea raspunderii S.C. MAGIC MYG MG S.R.L

1.1. S.C. MAGIC MYG MG S.R.L prin magazinul online www.magicgroup.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția societatii de către reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara o notificare prealabila de catre producatori.

1.2. S.C. MAGIC MYG MG S.R.L nu este si nu poate fi responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

1.3. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client(utilizator).

2. Drepturi de autor(Copyright)

S.C. MAGIC MYG MG S.R.L este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.magicgroup.ro , respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site. Astfel orice tentativa de copiere a continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.

3. Garantiile produselor

3.1. Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.magicgroup.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului

3.2. Pierderea facturii sau a certificatului de garantiei duce la pierderea garantiei.

3.3. Stergerea etichetei care contine (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.

3.4. Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.

4. Termeni de confidentialitate

4.1. Prin accesarea site-ului www.magicgroup.ro implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. MAGIC MYG MG S.R.L . Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate si sunt obligatorii. Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine anularea comenzii.

4.2. Site-ul www.magicgroup.ro beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.

4.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa semnata si datata la adresa de e-mail: office@magicgroup.ro

5. Pretul si disponibilitatea produselor

5.1. Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5.2. Pentru anumite produse S.C. MAGIC MYG MG S.R.L isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de a avans. In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la achizitia acestora suma achitata cu titlul de avans nu va fi restituita.

6. Denuntarea unilaterala a contractului

6.1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv conform O.U.G. 34/2014. Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator, daca nu exista vreo promotie temporara care sa specifice altfel. Consumatorul trebuie sa solicite in renuntarea la contract in scris, prin posta sau la adresa de email afisata pe site. Alte cereri decat cele transmise in scris nu se vor lua in considerare.

6.2. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

6.3. Daca produsul prezinta un defect ce face obiectul garantiei, consumatorul nu are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 10 zile lucratoare. In acest caz vanzatorul trebuie sa aduca produsul la conformitate in 15 zile, conform legii 449/2003. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

7. Returnarea produselor (valabil doar pentru produsele livrate catre persoane fizice)

7.1. Consumatorul poate returna produsele in termen de 14 zile dupa primirea acceptului din partea comerciantului conform legilor aflate in vigoare.

7.2. Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conditii de retur:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
-in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
-sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
-fara a prezenta urme de uzura.

7.3. Costurile de retur si transport ale produselor in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator, exceptand perioadele in care beneficiati de oferta Retur Gratuit.

7.4. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

7.5. Contravaloarea comenzii urmeaza a fi restituita in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului si dupa acceptarea produselor ca retur.

Transport Gratuit :

Livrare  in 24 de ore prin curierat rapid sau al companiei noastre la sediul clientului, in orice localitate din tara. In functie de comanda, livrarea poate fi gratuita. Sunati pentru detalii.